Startsida KonfigurationRullmaskin RW-201

Rullmaskin RW-201

Nr

Namn

Beskrivning

1

NÖDSTOPP

Tryck för att stoppa systemet vid nödfall. Får endast användas vid nödfall. När NÖDSTOPP trycks in stoppas maskinen omedelbart. För att återställa status för nödstoppknappen, tryck på NÖDÅTERST. och vrid NÖDSTOPP åt höger. Tryck inte på NÖDSTOPP för att avbryta en vanlig utskrift. Både maskinen och materialet riskerar att skadas.

2

NÖDÅTERST.

Systemet stoppas direkt. Åtgärda felet och se till att den övre luckan är stängd. Tryck sedan på NÖDÅTERST. för att återställa nödstoppknappen.

3

RULLN.MOTOR PÅ

När RULLN.MOTOR PÅ slås av så påbörjas inte utskrift. Tryck på RULLN.MOTOR PÅ och tänd RULLN.MOTOR PÅ för att starta utskriften.

4

RULLN.MOTOR AV

Slå av RULLN.MOTOR PÅ när utskriften är klar.

5

STOPP

Stoppar jobb vid frammatning av papper och utskrift. Stoppar hela systemet.

  • Lampan tänds med status för nödstopp.

  • Lampan blinkar när rullmaskin RW-201 stoppas.

  • Vid tryck på STOPP medan lampan blinkar så släcks lampan och stoppstatus avbryts.

6

REDO

Rotera endast upprullningsaxelnrullmaskin RW-201 och mata fram materialet. Vid tryck på REDO medan maskinen stoppats och är offline så piper larmet i tre sekunder. JÄMNA är aktivt i fem sekunder efter att larmet slutat.

7

JÄMNA

När maskinen stoppats och är offline kan du styra frammatningen av rullmaskin RW-201 under fem sekunder från det att du tryckt på REDO och larmet slutar pipa. Frammatningen körs så länge du trycker på JÄMNA. Använd denna funktion vid justering av materialet.

Om du inte tryckt på JÄMNA inom fel sekunder eller om du tryckt på STOPP måste du trycka på REDO igen.