Startsida Inställningar och justeringarNär skärmen Visning säkerhetsvarning visas

När skärmen Visning säkerhetsvarning visas

Olika driftmetoder används för vanliga användare och maskinadministratörer. Beroende på din roll, följ motsvarande driftsteg nedan.

Drift av vanlig användare

  1. Tryck på [Ange senare].

    Standardskärmen (den första skärmen) visas. Du kan använda maskinen som vanligt.

    • Om du genom att trycka på [Ange nu] får upp skärmen [Administratörslösenord], tryck på [Avbryt]. Standardskärmen visas. Du kan använda maskinen som vanligt.

    • Om du genom att trycka på [Ange nu] får upp skärmen [Snabbsäkerhetsinställning], kontakta maskinadministratören. När du trycker på [Stäng] visas standardskärmen. Du kan använda maskinen som vanligt.

Drift av maskinadministratör

Administratören bör så tidigt som möjligt ställa in funktionen för administratörsautentisering på PÅ genom att ställa in ett önskat administratörslösenord i [Administratörslösenord] i [Snabbsäkerhetsinställning].

  • Om funktionen för administratörsautentisering är AV kan även vanliga användare ställa in [Snabb-IP-filtrering],[Webbverktygsinställning],[PSWC-inställning],[Visning säkerhetsvarning] i [Snabbsäkerhetsinställn.] genom att trycka på [Ange nu].

  • Om administratören ställer in ett önskat administratörslösenord från [Administratörslösenord] i [Snabbsäkerhetsinställn.], sätts funktionen för administratörautentisering automatiskt PÅ. Efter detta kan inte skärmen [Snabbsäkerhetsinställn.] visas utan lösenordsinmatning. Om en vanlig användare trycker på [Ange nu], krävs inmatning av administratörslösenordet.

  1. Tryck på [Ange nu].

  2. Tryck på [Administratörslösenord] på skärmen [Inställningsmeny för snabbsäkerhet].

  3. Du anger ett önskat administratörslösenord.

    Om ett nytt lösenord anges sätts funktionen för administratörsautentisering automatiskt PÅ.

  4. Inställning av ett till lösenord.

  5. Klicka på [Stäng] för att slutföra inställningen.

    Standardskärmen visas. Du kan använda maskinen som vanligt.