Startsida TillämpningMenystruktur för Web Utilities

Menystruktur för Web Utilities

Del

Beskrivning

Remote Panel

Visar basenhetens kontrollpanel-skärm i webbläsarens fönster så att fjärrstyrning möjliggörs. För mer information om förinställningar och användning, se Konfiguration av Remote Panel/Remote Monitor/Multi Monitor och Fjärrstyrning av maskinen (Remote Panel).

Genom att konfigurera Real-time remote panel möjliggör du dessutom fjärrstyrning i realtid. För mer information om förinställningar och användning, se Konfigurera Real-time remote panel och Fjärrstyrning av maskinen (Remote Panel).

Remote Monitor

Visar en miniatyrbild av maskinens kontrollpanel i webbläsarfönstret för enhetsövervakning med automatiska uppdateringar. För mer information om förinställningar och användning, se Konfiguration av Remote Panel/Remote Monitor/Multi Monitor och Fjärrövervakning av maskinen (Remote Monitor).

Multi Monitor

Visar en sida vid sida-vy av flera fjärrövervakningsminiatyrer så att status för flera enheter kan övervakas samtidigt. Du kan även välja att visa fjärrpanel för en maskin. För mer information om förinställningar och användning, se Konfiguration av Remote Panel/Remote Monitor/Multi Monitor och Fjärrövervakning av flera enheter (Multi Monitor).

Machine Manager Setting

Volume Track setting

Funktionen finns inte på den här maskinen.

Remote Panel Setting/Job History Setting

Välj användarinställningar för fjärrstyrning, fjärrövervakning och Multi monitor-funktionen. För mer information, se Fjärrstyrning och -övervakning av maskinen.

Du kan även ställa in parametrar för visning av jobbhistoriklistan.

För mer information, se Aktivera/avaktivera jobbhistorikfunktionen.

Setting data Import/Export

Exportera maskininställningsdata (pappersinställningar) som tabbavgränsad textfil. Du kan även importera exporterade inställningsdata till maskinen.

För mer information, se Överför inställningsdata.

Job History List

Visar utskriftshistorik för olika jobb.

För mer information, se Visa jobbhistoriklista.

Color Measuring Data Input

Spara kolometriska data till maskinen via nätverk.

Extension for maintenance

Meny för servicetekniker.