Startsida TillämpningRedigera: Välj profiler

Redigera: Välj profiler

På skärmen Profilbestämning kan du ändra du den skrivarprofil, CMYK-målprofil och RGB-källprofil som ska användas i profiluppsättningen. Du kan dessutom skapa en skrivarprofil och en CMYK-målprofil om så behövs.

  1. Ange namn på den skrivarprofil som ska användas i profiluppsättningen. Vill du använda en befintlig skrivarprofil, klicka på [Bläddra]. För att skapa en ny skrivarprofil, klicka på [Skapa].

    • Klickar du på [Bläddra] öppnas skärmen [Ladda skrivarprofil]. I så fall, gå till Steg 2.

  2. Klicka på [Bläddra], välj en skrivarprofil och klicka sedan på [Slutför].

  3. Ange den CMYK-målprofil som ska användas i profiluppsättningen. Vill du använda en befintlig CMYK-målprofil, klicka på [Bläddra]. Vill du skapa en ny CMYK-målprofil, klicka på [Skapa].

    • När du klickar på [Bläddra], gå till Steg 4.

  4. Gå till skärmen som öppnas när du klickar på [CMYK-målprofil][Bläddra], markera den CMYK-målprofil som används och klicka på [Öppna].

    Den valda CMYK-målprofilen visas vid [Vald profil] under [CMYK-målprofil].

  5. Ange den RGB-målprofil som ska användas i profiluppsättningen. För att använda sRGB eller AdobeRGB, som finns förinställda i bildkontrollenheten, välj [sRGB] eller [AdobeRGB]. För att välja en annan RGB-källprofil, markera [Annan] och klicka på [Bläddra].

    • Om du klickar på [Bläddra], gå till steg 6.

    • Om du väljer [sRGB] eller [Adobe RGB], gå till steg 7.

  6. Gå till skärmen som öppnas när du klickar på [RGB-källprofil][Bläddra], markera den RGB-källprofil som används och klicka på [Öppna].

    Den markerade RGB-källprofilen visas under [Annan] eller [RGB-källprofil].

  7. Klicka på [Next].

    Skärmen för att omberäkna profiluppsättning visas.